AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir yakınını diri gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölü yakınını diri görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir yakınını diri görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş yakınını diri görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir yakınını diri görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında bir ölüyü diri görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ölü ve diri görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle diriyi yan yana görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir