AnaSayfa / Genel / Kahve falında avludan atlamak

Kahve falında avludan atlamak

Kahve falında avludan atlamak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine yorulur.

Kahve falında avludan atlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında avludan atlamak hazırdan yemek zorunda kalacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işarettir.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusuna girmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda olmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında evin avlusunu görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, tatsızlıkların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir