AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, huzura kavuşacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birini canlı görüp sarılmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek karalar bağlayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak canını sıkılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini görüp sarılmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek başarılarının kalıcı olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir