AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp öpmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek rakiplerini yeneceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp yıkamak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir