AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Kahve falında ölen birini canlı görüp sarılmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak sorunlarını unutacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp öpmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp yıkamak işinin gücünün de hep rast gideceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek düşmanların barışacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir