AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, bir bebek sahibi olacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, mal ve varlık sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek iyi geçiminin de bozulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini canlı görüp sarılmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp öpmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak maddi gücünün yerine geleceğine, maddi zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir