AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek gördüyseniz:

  • Haklı nedenleriniz varsa, yüksek sesli tepkiler verme eğiliminiz yüksek olabilir ya da pes etmeniz nedeniyle daha da fazla stres yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp öpmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, maneviyata yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini görüp elini öpmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp yıkamak mülk sahibi olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini canlı görüp sarılmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir