AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini görüp sarılmak

Kahve falında ölü birini görüp sarılmak

Kahve falında ölü birini görüp sarılmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, borçların gittikçe artacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini görüp sarılmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere veya ilk elden bilgilere ağırlık verilmesi gerekiyor.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini görüp sarılmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini görüp sarılmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini görüp sarılmak yanlış kişilere denk geleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini canlı görüp sarılmak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini görüp ona sarılmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak çekilen çilelerin sona ereceğine, geleceğinin parlak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir