AnaSayfa / Genel / Kahve falında avlu görmek

Kahve falında avlu görmek

Kahve falında avlu görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kafasının rahatlayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında avlu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin avlusunu görmek onları gücendireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusundan su içmek pek az kazanç getireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusu süpürmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusundan geçmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe avlusu görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlu görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir