AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe avlusu görmek

Kahve falında bahçe avlusu görmek

Kahve falında bahçe avlusu görmek başarısızlığa düşeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, servet sahibi olacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bahçe avlusu gördüyseniz:

  • Özel veya iş yaşamınızla ilgili konularda sezgilerinizi takip edebilirsiniz.

Kahve falında bahçe avlusu görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda uyumak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulur.

Kahve falında avlu görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avludan atlamak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş avlulu ev görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, ticaret ehli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin avlusu görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda gezmek üzüleceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cami avlusunda su içmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir