AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili beklemek

Kahve falında eski sevgili beklemek

Kahve falında eski sevgili beklemek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili beklemek gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgili beklemek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi beklemek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni beklediğini görmek herkesin rahat edeceğine, büyük takdir toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden haber beklemek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilini beklemek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi beklemek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek ölümcül hastalıklara işaret, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini beklemek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir