AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün üstünde oturmak

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Kendi çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak borçlarının biteceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak iş hayatında çok zarar edileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste oturmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına inanılır.

Kahve falında otobüsün önünde oturmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde otobüs görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini otobüsün üstünde görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde otobüs görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir