AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkollü içki içmek

Kahve falında alkollü içki içmek

Kahve falında alkollü içki içmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında alkollü içki içmek gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında alkollü içki içmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alkol içmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilmeden alkol içmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, şifa edineceğine yorulur.

Kahve falında evde alkol içmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini alkollü görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, resmi bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını alkollü görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini alkol içerken görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına inanılır.

Kahve falında alkol aldığını görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir