AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize kırmak

Kahve falında avize kırmak

Kahve falında avize kırmak maddi sorumluluklarının artacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, alım gücünü yitireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kurulu düzeninin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avize kırmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında avize kırmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eğer işsizse iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz avize görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, imkânsızı başaracağına inanılır.

Kahve falında taşlı avize görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil avize görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lamba avize görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çok avize görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir