AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bi insanla konuşmak

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak başarının düşeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Kahve falında ölü bir insanla konuşmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insan konuşmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölü insanlarla konuşmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla konuşmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanla konuşmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmak evlerin ayrılacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir