AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişilerle konuşmak

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonda konuşmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyle telefonda konuşmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir