AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla içki içmek

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, arkasından gıybet edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kısmetlerinden olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla ateş etmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, ağız tadı ile yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, yaşamına bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla adam öldürmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir