AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden içki içmek

Kahve falında istemeden içki içmek

Kahve falında istemeden içki içmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında istemeden içki içmek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Kahve falında istemeden içki içmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında zorla içki içmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde içki içmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek istemek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sigara ve içki içmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işarettir.

Kahve falında tatlı içki içmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek gelirinin de artmayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamileyken içki içmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir