AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle içki içmek

Kahve falında ölü biriyle içki içmek

Kahve falında ölü biriyle içki içmek kimseyle konuşmaz olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle içki içmek gördüyseniz:

  • Evinize veya bir ilişkinize gerçekçi olmayan yaklaşımınız ya da yapmak istediğiniz değişiklikler sizi tuhaf veya zor bir durumda bırakabilir.

Kahve falında ölüyle içki içmek zafer elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle içki içmek elinin döneceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek pişman olmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara ve içki içmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadeh içki içmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak makamının sürekli yükseleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir