AnaSayfa / Genel / Kahve falında ramazanda içki içmek

Kahve falında ramazanda içki içmek

Kahve falında ramazanda içki içmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ramazanda içki içmek gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında ramazanda içki içmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında ramazanda rakı içmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yeni şeyler deneneceğine tabir olunur.

Kahve falında ramazanda sigara içmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında ramazan pidesi almak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmadığını görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında ramazanda oruç tutmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ramazan paketi görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ramazan davulcusu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir