AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle eve gitmek

Kahve falında ölüyle eve gitmek

Kahve falında ölüyle eve gitmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle eve gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle eve gitmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, cebinin para göreceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Kahve falında ölünün arkasından gitmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ölünün mezarına gitmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yanına gitmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün evine gitmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü mevlüdüne gitmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir