AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle hamama gitmek

Kahve falında ölüyle hamama gitmek

Kahve falında ölüyle hamama gitmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek sevilen bir dostu kaybetmeye, zahmet veren işlerin artacağına inanılır.

Kahve falında hamama gitmek istemek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında hamama gitmek yıkanmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak ömür boyu süreceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamama gideceğini görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir