AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölünün evine gitmek

Kahve falında bir ölünün evine gitmek

Kahve falında bir ölünün evine gitmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, borcunun çok olacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, birikim yapacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında bir ölünün evine gitmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Kahve falında ölü evine gitmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün evine gitmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işaret eder.

Kahve falında bir ölünün evine gitmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin evine gitmek başka alanlara yöneleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Kahve falında teyze evine gitmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, insanlarla iç içe olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili evine gitmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birinin evine gitmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında dayısının evine gitmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir