AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü mevlüdüne gitmek

Kahve falında ölü mevlüdüne gitmek

Kahve falında ölü mevlüdüne gitmek mal ve para biriktireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü mevlüdüne gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü mevlüdüne gitmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü evine gitmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle eve gitmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle bir yere gitmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir