AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta dolaşmak

Kahve falında sokakta dolaşmak

Kahve falında sokakta dolaşmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sokakta dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında sokakta dolaşmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla dolaşmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında parkta dolaşmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında evi dolaşmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık dolaşmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir