AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada ders çalışmak

Kahve falında masada ders çalışmak

Kahve falında masada ders çalışmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masada ders çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında masada ders çalışmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada çalışmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz masada oturmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına inanılır.

Kahve falında masadan düşmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında masada tuz görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında masada yemek yediğini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında masada içki görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masada balık görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir