AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua okumaya çalışmak

Kahve falında dua okumaya çalışmak

Kahve falında dua okumaya çalışmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında dua okumaya çalışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Kahve falında dua okumaya çalışmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua ezberlemeye çalışmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dua etmeye çalışmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap okumaya çalışmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Kahve falında ayetel kürsi okumaya çalışmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin suresini okumaya çalışmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ezan okumaya çalışmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir