AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak

Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak

Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hayırlı işe işaret etmektedir.

Kahve falında ölüp dirilen insan görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında ölü dirilmesi görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölüp dirilmeyi görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bebeği diriltmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında ölülerin dirilmesi görmek istediği herşeye kavuşacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölüp dirilen birini öpmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Kahve falında ölü diriltmek kendine çeki düzen vereceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir