AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yemek yapmak

Kahve falında ölüye yemek yapmak

Kahve falında ölüye yemek yapmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek yapmak gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, mal ve rızkın çoğalmasına delalettir.

Kahve falında ölüye yemek yapmak rızkından olacağına, parasının ve malının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölülere yemek yapmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yemeği yapmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle yemek yapmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, doğru kararların alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çok yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir