AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine yemek yapmak

Kahve falında ölü birine yemek yapmak

Kahve falında ölü birine yemek yapmak hem işinde başarılı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölülere yemek yapmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle yemek yapmak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye yemek yapmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yemeği yapmak başarısının ve mutluluğunun artacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, eşit davranılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir