AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yemek yapmak

Kahve falında ölüyle yemek yapmak

Kahve falında ölüyle yemek yapmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle yemek yapmak gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü yemeği yapmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek yapmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ölülere yemek yapmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak iyi huylar edineceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle yemek yapmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle banyo yapmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir