AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülere yemek yapmak

Kahve falında ölülere yemek yapmak

Kahve falında ölülere yemek yapmak çok büyük yenilikler yapacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında ölülere yemek yapmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Kahve falında ölüye yemek yapmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, prestij kaybı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yemeği yapmak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle yemek yapmak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, büyük paralara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölülere yemek yapmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine düğün yapmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir