AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, adının yayılacağına, yanlışlara düşeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölülere yemek yapmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek yapmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle yemek yapmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yemeği yapmak neşe ve sevinç içinde olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir