AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yemeği yapmak

Kahve falında ölü yemeği yapmak

Kahve falında ölü yemeği yapmak zor bir dönem geçirileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, elindekileri kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle yemek yapmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek yapmak şansının hep açık olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ölü yemeği yapmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölülere yemek yapmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Kahve falında ölü biriyle yemek yapmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü etinden yemek yapmak bereket ve zenginlik olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölü taklidi yapmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, yaptığı işte sivrileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir