AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye un vermek

Kahve falında ölüye un vermek

Kahve falında ölüye un vermek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hükmünün geçmeyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye un vermek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Kahve falında ölüye un vermek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden un almak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına inanılır.

Kahve falında un istemek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır unu yemek geçim kolaylığı içinde olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında unu hamur yapmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hasta ise iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ambarda un görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında un kurdu görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına inanılır.

Kahve falında oruçken unutup yemek zorlukların giderileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir