AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden un almak

Kahve falında ölüden un almak

Kahve falında ölüden un almak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden un almak gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Kahve falında ölüden un almak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Kahve falında ölüye un vermek yeni girişimlerde bulunacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında un çorbası içmek tersliklerin yoluna gireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orucu unutup yemek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Kahve falında unutup oruç bozmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında unutulduğunu görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında güveli un görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, kötü yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında çuvalla un almak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir