AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır unu yemek

Kahve falında mısır unu yemek

Kahve falında mısır unu yemek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Kahve falında mısır unu yemek gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında mısır unu yemek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mısır unu almak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında mısır unu görmek evlerindeki huzurun artacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır un görmek hatalarından erken döneceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır almak ve yemek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt mısırı yemek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında patlamış mısır yemek borçlarını kolayca ödeyeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir