AnaSayfa / Genel / Kahve falında un kurdu görmek

Kahve falında un kurdu görmek

Kahve falında un kurdu görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ünleneceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında un kurdu gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında un kurdu görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unun içinde kurt görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında unda kurt görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu un görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında unun kurtlandığını görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında un içinde kurt görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış un görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında unu kurtlu görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir