AnaSayfa / Genel / Kahve falında ambarda un görmek

Kahve falında ambarda un görmek

Kahve falında ambarda un görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, makamının artacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, de rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ambarda un gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Kahve falında ambarda un görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında un ambarı görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş ambar görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ambar görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında arpa ambarı görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ambarda mısır görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ambarda buğday görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında buğday ambarı görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir