AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçken unutup yemek

Kahve falında oruçken unutup yemek

Kahve falında oruçken unutup yemek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçken unutup yemek gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup yemek yemek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçluyken unutarak yemek yemek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Kahve falında oruçken unutup yemek maddi sorumluluklarının artacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek tartışmalı bir işe girileceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında oruç olduğunu unutup yemek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir