AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü üzerine toprak atmak

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak güzel haberler alınacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, yeni bir semte taşınılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp diğerlerinin hatalarını takip etmek yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölüye toprak atmak hayatının ve planlarının bozulacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, itibarını zedeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün üzerine toprak atmak keyifli olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe toprak atmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet eder.

Kahve falında başına toprak atmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir