AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesine tokat atmak

Kahve falında annesine tokat atmak

Kahve falında annesine tokat atmak muradınıza ereceğinize, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, sermayesini kaybedeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında annesine tokat atmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Kahve falında annesine tokat atmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Kahve falında anneye tokat atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adama tokat atmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet eder.

Kahve falında kadına tokat atmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızına tokat atmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret eder.

Kahve falında oğluna tokat atmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir