AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye tatli vermek

Kahve falında ölüye tatli vermek

Kahve falında ölüye tatli vermek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye tatli vermek gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında ölüye tatli vermek yaşanan bütün sorunların biteceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatli kabak görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ekşi tat almak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında balın tadına bakmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tatli yemek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kan tadı almak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında içki tadı almak dinde olgunlaşacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir