AnaSayfa / Genel / Kahve falında balın tadına bakmak

Kahve falında balın tadına bakmak

Kahve falında balın tadına bakmak birbirlerine her konuda destek olacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sorunların çabucak halledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balın tadına bakmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konuları, ekonomik durumunuzu, duygusal ilişkilerinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda pek çok seçeneğiniz olabilir.

Kahve falında balın tadına bakmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içkinin tadına bakmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kendi sütünün tadına bakmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rakının tadına bakmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, mevlit okutacağına işarettir.

Kahve falında şarabın tadına bakmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, ruhunu güzelleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki tadına bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, paslı bir çiviye basabileceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi tat almak üzüntülü bir döneme girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir