AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki tadı almak

Kahve falında içki tadı almak

Kahve falında içki tadı almak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kendini yiyip bitireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Kahve falında içki tadı almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında içki tadı almak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında içki tadına bakmak falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Kahve falında içkinin tadına bakmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kendi sütünün tadına bakmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tat almak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tattoo görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan tadı almak müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında tatli kabak görmek yağmur yağmamasına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir