AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi tat almak

Kahve falında ekşi tat almak

Kahve falında ekşi tat almak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, her zaman haklının yanında olacağına işarettir.

Kahve falında ekşi tat almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya teklifleri sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir.

Kahve falında ekşi tat almak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi sütünün tadına bakmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balın tadına bakmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında içki tadına bakmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tadı bozuk su içmek sevilen bir kişi olunacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında tattoo görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kan tadı almak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir