AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan tadı almak

Kahve falında kan tadı almak

Kahve falında kan tadı almak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan tadı almak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında kan tadı almak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüye tatli vermek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işarettir.

Kahve falında şarabın tadına bakmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tatli yemek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında içki tadına bakmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, işlerin çok iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rakının tadına bakmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tattoo görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi sütünün tadına bakmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir