AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında rakının tadına bakmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarabın tadına bakmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında içki tadına bakmak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında içkinin tadına bakmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi sütünün tadına bakmak yeni iş teklifleri alacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine inanılır.

Kahve falında balın tadına bakmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, aile işlerinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tadı bozuk su içmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir