AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini sözlenmiş görmek

Kahve falında sevdiğini sözlenmiş görmek

Kahve falında sevdiğini sözlenmiş görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir hayata başlayacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini sözlenmiş gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinden güzel söz duymak parasız kalmaya, kazancını katbekat arttıracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini sözlenirken görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini sözlenmiş görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini sözlenirken görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özlü söz görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir