AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz takmak

Kahve falında söz takmak

Kahve falında söz takmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında söz takmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında söz yüzüğü takmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, gelişim içine gireceğine inanılır.

Kahve falında söz takmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz yüzük takmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında söz takıldığını görmek ona kavuşacağına, mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir